Serre zonwering

Op zoek naar serrezonwering? Een glazen serre, veranda of terrasoverkapping kan flink opwarmen in de zon, wat het comfort vermindert. Gelukkig is er een oplossing! Met serrezonwering van Dijkstra regel je eenvoudig de lichtinval en temperatuur in je serre. Met één druk op de knop bepaal je hoeveel zonlicht binnenkomt, waardoor het koeler en aangenamer blijft. Dit voorkomt ook verblindend licht.

Kies voor comfort, gemak en stijl met onze hoogwaardige zonweringssystemen en geniet het hele jaar door optimaal van je serre zonwering.


Serre zonwering: kies voor comfort, gemak en stijl

Serre zonwering is ideaal voor iedereen met een serre of lichtstraat, omdat het je in staat stelt het binnenvallende zonlicht naar wens te regelen. Met deze zonwering bepaal je zelf wanneer en hoeveel zonlicht je wilt toelaten, waardoor je serre altijd een comfortabele temperatuur heeft. Dit maakt het mogelijk om het hele jaar door van je serre te genieten zonder overlast van fel zonlicht of hitte. Voor veel mensen is serrezonwering dan ook de perfecte oplossing om het gebruiksgemak en comfort van hun serre of lichtstraat te optimaliseren.

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Bezoek één van onze filialen of laat ons bij je langskomen met onze mobiele showroom voor serre zonwering op maat.


Wat is serre zonwering?

Serre zonwering is de perfecte manier om je serre of lichtstraat om te toveren tot een comfortabele extra leefruimte. Deze zonwering is speciaal ontwikkeld om grote raamoppervlakken effectief te bedekken, waardoor overmatige zonnewarmte en privacyproblemen worden voorkomen. Met een zonwerend doek dat eenvoudig kan worden uitgevouwen, biedt serrezonwering een praktische en flexibele oplossing voor het reguleren van licht en warmte in je serre. Hierdoor kun je optimaal genieten van je ruimte, ongeacht de weersomstandigheden buiten. Creëer een aangename en beschermde omgeving met de veelzijdige serrezonwering.
 

Serre zonwering volledig op maat gemaakt

Bij Dijkstra bieden we serre zonwering en zonwering voor lichtstraten volledig op maat aan. Onze specialisten komen bij je langs om alles nauwkeurig in te meten en je te voorzien van deskundig advies. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat jouw serrezonwering perfect aansluit bij jouw wensen en de specifieke afmetingen van je serre of lichtstraat. 

We hebben een breed scala aan kleuren, materialen en bedieningsopties, zodat je de zonwering geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. Met onze op maat gemaakte oplossingen geniet je van optimaal comfort en een stijlvolle uitstraling in je serre, ongeacht de weersomstandigheden buiten.
 

Zonwering voor de lichtstraat

De serre zonwering van ons is ook ideaal als zonwering voor lichtstraten. Een lichtstraat laat, net als een serre, zonlicht binnen via een glazen of transparante dakconstructie. Met lichtstraat zonwering kun je eenvoudig oververhitting en verblinding voorkomen en het binnenkomende licht effectief reguleren. Onze zonwering zorgt voor een comfortabel binnenklimaat, terwijl je tegelijkertijd geniet van het natuurlijke licht dat een lichtstraat biedt.
 

Kies je voor serre zonwering onder of boven het dak?

Kies je voor zonwering voor je serre? Dan is een van de belangrijkste beslissingen of je deze boven of onder het dak plaatst. Dijkstra  helpt je graag met het maken van de juiste keuze voor jouw situatie.
 

Zonwering boven het serredak

Voor serres en lichtstraten raden we aan om, waar mogelijk, de zonwering aan de buitenzijde van het glas te plaatsen. Met deze serre zonwering aan de buitenkant wordt de zon direct buiten geweerd, zodat de warmte buiten blijft en je serre koel blijft. Dit is vooral belangrijk op hete zomerdagen, omdat het voorkomt dat je serre verandert in een broeikas.


Zonwering onder het serredak

Heb je een glazen overkapping zonder zijwanden of met zijwanden die geopend kunnen worden? Dan kan zonwering aan de binnenkant van het serredak een uitstekende keuze zijn. Deze zonwering serre binnenkant biedt ook effectieve zonbescherming, terwijl het voordeel van deze optie is dat het doek minder snel vuil wordt en minder onderhoud vereist.

We bieden diverse oplossingen voor zowel zonwering aan de buitenzijde als binnenkant van je serredak. Onze deskundige adviseurs helpen je graag de beste keuze te maken, zodat je altijd optimaal van je serre kunt genieten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!


Maak een afspraak voor serre zonwering

Maak een afspraak voor serre zonwering bij Dijkstra! Bezoek één van onze showrooms in Dokkum, Leeuwarden, Borger of Dwingeloo, waar ons deskundige team je helpt de perfecte zonwering te vinden die past bij jouw stijl en behoeften. Bel ons voor meer informatie en vrijblijvend advies. Je kunt ook gebruik maken van onze mobiele showroom die bij jou langskomt. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek onze serre zonwering!

Maak nu een afspraak!