Borger


WOONHUIS GROENEWOLD
Arjan Boer
Hoofdstraat 61C
Borger, 9531 AC
Telefoon (0599) 614 490
Mobiel 06 46 71 15 43
Arjan@dijkstrazonweringenstoffering.nl

Per 1 maart 2024 is het Woonhuis Groenewold toegetreden tot de familie van Dijkstra Zonwering en Stoffering. Het Woonhuis staat bekend om zijn comfortabele interieuradvies, zowel bij klanten thuis als in onze showroom. Arjan Boer, een ervaren adviseur, staat klaar om na een telefonische afspraak een uitgebreid assortiment te presenteren, zowel vanuit zijn mobiele showroom als vanuit onze vestiging in Borger.

Onze showroom biedt een breed scala aan tapijten, linoleum, laminaat, pvc, gordijnen, vitrages en binnen- en buitenzonwering. Ter plaatse kunt u vrijblijvend advies krijgen en uitgebreide informatie ontvangen over producten, kleuren en montage.

Ga samen met Arjan op ontdekkingstocht en ontdek verrassende interieureffecten door verschillende mogelijkheden te combineren!

Bij het Woonhuis Groenewold staat kwaliteit centraal. Ongeacht uw stijl of budget begeleiden we u met zorg naar ons gezamenlijke doel: een tevreden klant met hoogwaardige stoffering.

We inspireren en adviseren onze klanten op een flexibele, volledige en persoonlijke manier bij het creƫren van een prachtig interieur. Onze kernpunten op een rij:

- Van advies tot eigen atelier en van meetwerk tot stoffering: wij zijn uw complete stoffeerder.
- Als betrokken adviseur streven wij naar een prachtig eindresultaat waar u op kunt rekenen.
- Wij zijn uw inspiratiebron voor kwaliteit tegen een concurrerende prijs.
Maak nu een afspraak!