Vloeren Leeuwarden

Wat voor vloer in Leeuwarden past bij jouw levensstijl? Heb je een druk gezin of huisdieren om rekening mee te houden? Of ben je aan het heroverwegen welke vloer het beste past in je winkel, waar dagelijks veel mensen langskomen? Misschien zoek je naar een zachte vloer voor de babykamer, of juist een praktische optie voor de keuken? Bij Dijkstra staan we klaar met persoonlijk advies en komen we langs met onze mobiele showroom! Ontdek al onze vloeren, van PVC tot tapijt en van marmoleum tot laminaat. Laat ons jouw vloer in Leeuwarden regelen!


Vloeren in Leeuwarden laat je leggen door DIjkstra

Ons deskundige team staat klaar om je te begeleiden bij elke stap, van het maken van een keuze tot een professionele installatie van vloeren in Leeuwarden. Of het nu gaat om je woonkamer, slaapkamer, keuken of een commerciële ruimte, wij hebben de expertise om jouw ideeën werkelijkheid te laten worden. En onze service houdt niet op na de verkoop: we bieden ook uitstekende after-sales service, inclusief onderhoudsadvies en reparaties, zodat je vloer er jarenlang als nieuw uit blijft zien.

Waar wacht je nog op? Breng een bezoek aan één van onze showrooms en ontdek zelf ons uitgebreide assortiment vloeren. We kunnen ook bij jou langskomen, waar je ook in het noorden van Nederland bent.


Ruime selectie vloeren

Bij Dijkstra vind je een uitgebreid assortiment vloeren voor jouw ruimte in Leeuwarden, perfect om elke ruimte naar jouw wensen in te richten. Van duurzame PVC vloeren tot klassiek marmoleum, luxueus tapijt, praktisch laminaat en veelzijdig vinyl, we hebben voor elke smaak en behoefte de juiste vloer. Bovendien bieden we ook elektrische vloerverwarming aan, voor extra comfort en efficiënte warmteverdeling in huis.

Op zoek naar dat extra beetje gezelligheid en stijl? Ontdek dan onze vloerkleden, perfect om elke ruimte op te fleuren en een persoonlijk tintje te geven. En voor praktische oplossingen hebben we een scala aan matten die zowel functioneel als decoratief zijn.

Met onze expertise en persoonlijke service helpen we je graag bij het kiezen van de perfecte vloer voor jouw situatie. Bezoek onze showroom in Leeuwarden of maak een afspraak voor een adviesgesprek bij jou thuis. Bij Dijkstra vind je alles wat je nodig hebt voor een vloer die past bij jouw levensstijl.


Slim kiezen voor je vloer in Leeuwarden

Ontdek jouw ideale vloer in Leeuwarden. Van vocht- tot krasbestendig, wij bieden het allemaal. Met hoogwaardige plinten en vloerverwarming voor maximaal comfort.
  1. Laat je leiden door de ruimte! Begin met nadenken over welke kamer je wilt transformeren met een nieuwe vloer. Voor vochtige ruimtes zoals de keuken of badkamer biedt Dijkstra een breed scala aan vochtbestendige vloeropties, waaronder tegels en PVC, die perfect passen bij jouw behoeften.
  2. Betrek je levensstijl bij je keuze. Hoe intensief zal de vloer gebruikt worden? Als er veel beweging is, inclusief het schuiven van stoelen, bieden wij vloeren die krasbestendig zijn. Voor gezinnen met spelende kinderen zijn er kindvriendelijke vloeren die duurzaamheid combineren met stijl. En als je van plan bent om je vloer te accentueren met een kleedje, heeft Dijkstra karaktervolle houten vloeren die perfect passen bij jouw persoonlijke stijl.
  3. Maak je vloer compleet met onze plinten. Kies voor een naadloze look met plinten in dezelfde kleur als je vloer, of ga voor chique witte plinten. En ervaar ultiem comfort met onze vloerverwarmingsopties. 


We leggen vloeren in heel Noord Nederland

We leggen en leveren vloeren die verder reikt dan de grenzen van Leeuwarden. Bij Dijkstra bedienen we een scala aan locaties in Friesland, Drenthe en Groningen, waaronder:


Waarom wachten? Ontdek Dijkstra nu. Met onze mobiele showroom bedienen we heel Noord-Nederland. Neem contact op en ontdek onze vloermogelijkheden. Laat ons je ruimte transformeren met hoogwaardige vloeroplossingen, professioneel en uniek.


Vloeren in Leeuwarden? Dijksta is jouw partner!

Ontdek een nieuwe dimensie in vloerbeleving bij Dijkstra. Maak een afspraak en bezoek onze showroom in Leeuwarden. Ons deskundige team staat klaar om je te begeleiden naar de ideale vloeroplossing die perfect aansluit op jouw unieke stijl en behoeften.

Wil je meer informatie over onze vloermogelijkheden? Aarzel niet om telefonisch contact met ons op te nemen. We bieden graag vrijblijvend advies voor al je vragen, zodat je goed geïnformeerd bent voordat je onze showroom bezoek. tLaat ons jouw ruimte omtoveren met onze vloeren in Leeuwarden!
Maak nu een afspraak!