Pergola zonwering

Langer genieten op jouw terras met een pergola zonwering van Dijkstra. Je bent beschermd tegen zowel de zon als regen. Dankzij de smalle palen en liggers is dit type zonwering bijzonder windvast. Het waterdichte doek kan volledig worden uitgeschoven of ingeklapt naar jouw wens.


Pergola zonwering voor alle weersomstandigheden

Geniet langer buiten, zelfs als het een beetje regent en blijf beschermd tegen de felle zon met onze pergola zonwering. Met deze zonwering verleng je het buitenseizoen bij jouw huis en creëer je een comfortabele buitenruimte.

Onze pergola zonwering biedt uitgebreide bescherming tegen zowel de zon als regen. Dankzij de smalle, maar sterke palen en liggers is dit type zonwering bijzonder windbestendig. Zelfs tijdens de hevige herfststormen hoef je je geen zorgen te maken dat jouw pergola zonwering er vandoor gaat; het blijft stevig op zijn plek. Daarnaast is het waterdichte doek volledig uitschuifbaar en inklapbaar naar jouw wens, waardoor je flexibel kunt inspelen op veranderende weersomstandigheden. Met onze pergola zonwering geniet je optimaal van je buitenruimte, ongeacht het weer. Maak snel een afspraak voor de mogelijkheden!


Wat is pergola zonwering?

Pergola zonwering is een slimme oplossing voor jouw buitenruimte, waarbij een waterafstotend doek over een frame wordt gespannen. Dit beschermt je tegen zowel de felle zon als een stevige regenbui. In de zomer kun je genieten van de koele schaduw en in de herfst kun je langer van je tuin genieten.

Deze terrasoverkapping wordt aan de gevel van jouw huis of bedrijfsruimte bevestigd en heeft slanke staanders aan de voorkant. Tussen de gevel en de staanders wordt een zonnedoek gespannen, wat ideaal is voor schaduw op het terras of in de tuin.

Een groot voordeel van een pergola zonwering is de flexibiliteit; dankzij de geleiderails kan het schaduwdoek eenvoudig worden uitgerold of ingeschoven. Zo kies je zelf of je in de zon wilt zitten of juist behoefte hebt aan schaduw. In tegenstelling tot een veranda, die een vast dak heeft, biedt een pergola zonwering een variabele oplossing voor jouw buitenruimte.


Voordelen van pergola zonwering

Met pergola zonwering van Dijkstra ben je altijd goed beschermd tegen de elementen. Hier zijn enkele voordelen van onze pergola zonwering:
 
  • Beschermt je tegen zowel felle zon als regen.
  • Zorgt voor efficiënte regenwaterafvoer via de palen.
  • Voorkomt waterzakken dankzij het strak gespannen doek.
  • Ziet er professioneel en stijlvol uit door de nauwkeurige afwerking.
  • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen, aangepast aan jouw behoeften in de tuin.


Bedieningsgemak 

Bij ons wordt voor de bediening van onze pergola zonwering gebruikgemaakt van de betrouwbare Somfy motoren. Somfy staat bekend om comfort, veiligheid, gebruiksgemak en energie-efficiëntie.


Bediening met afstandsbediening

Met een fysieke afstandsbediening kun je moeiteloos jouw pergola zonwering bedienen. Eén druk op de knop is voldoende om de zonwering te openen of te sluiten, waardoor je altijd de gewenste schaduw en comfort hebt.


Bediening van smartphone

Dankzij IO-homecontrol kun je jouw pergola zonwering eenvoudig bedienen vanaf jouw smartphone of tablet. Of je nu thuis bent of onderweg, je hevt altijd controle over jouw zonwering

Kies voor Dijkstra en ervaar het ultieme gebruiksgemak en de voordelen van Somfy motoren voor jouw pergola zonwering.


Maak een afspraak voor pergola zonwering 

Ervaar de ultieme zonweringervaring bij Dijkstra! Bezoek één van onze showrooms in Dokkum, Leeuwarden, Borger of Dwingeloo, waar ons deskundige team je graag helpt bij het vinden van de perfecte pergola zonwering die perfect past bij jouw stijl en behoeften.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust telefonisch contact met ons op voor meer informatie. Voor al je vragen bieden we vrijblijvend advies, zodat je volledig geïnformeerd bent voordat je een van onze locaties bezoekt of gebruik maakt van onze mobiele showroom die bij jou kan langskomen. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek onze pergola zonwering!
Maak nu een afspraak!