Zonwering Assen

Zonwering AssenOp zoek naar zonwering? Assen is een plek waar Dijkstra opereert en het woongenot kan vergroten door zonwering op maat te laten maken. Hiermee houd je niet alleen fel licht tegen, maar reguleer je ook de warmte in je huis. Wil je echter de kracht van de zon benutten om je interieur te verlichten met een mooi gelijkmatig licht? We hebben een scala aan aantrekkelijke oplossingen beschikbaar, zoals screens en rolluiken. Je kunt moeiteloos online een offerte aanvragen en we staan klaar om voor je aan de slag te gaan!


Op maat gemaakte zonwering in Assen

Dijkstra staat bekend om zijn hoogwaardige maatwerkoplossingen voor zonwering in Assen, die verzekeren dat je langdurige tevredenheid zult ervaren. Voordat we overgaan tot de installatie van jouw op maat gemaakte zonwering, plannen we een afspraak om nauwkeurige metingen uit te voeren. Als jij bijvoorbeeld besluit om rolluiken te nemen, zullen we samen met jou de meest geschikte montagemogelijkheden bespreken. 

Onze rolluiken zijn voorzien van diverse standen, waardoor je de flexibiliteit hebt om je huis gedeeltelijk of volledig te verduisteren. Naast het isoleren van je woning tegen de kou, bieden onze op maat gemaakte zonweringen in Assen ook een extra beveiligingslaag tegen inbraak.


Welk type zonwering heb jij nodig?

Ben je benieuwd welk type zonwering het beste past bij jouw huis in Assen? Dat hangt vanzelfsprekend af van jouw specifieke behoeften. Als je zowel binnen als buiten van schaduw wilt genieten, is horizontale zonwering, zoals een knikarmscherm, een uitstekende keuze. Met een zonnescherm creëer je op warme zomerdagen een aangename schaduwplek buiten, terwijl je tegelijkertijd de hitte buiten je huis houdt en het binnen lekker koel blijft.

Als je wilt dat jouw huis in de zomer koel blijft, zijn verticale zonweringopties zoals screens, of rolluiken zeer geschikt. Deze zonweringen kunnen aan de buitenkant van je ramen worden geïnstalleerd om direct zonlicht te blokkeren en warmteoverdracht te verminderen, waardoor de binnentemperatuur comfortabel blijft, zelfs op de warmste dagen.


Buiten- en binnenzonwering

Ontdek onze diverse selectie binnenzonwering voor jouw huis in Assen. Kies uit een scala aan opties, waaronder:
Voor maatwerk buitenzonwering bieden we een assortiment van lamellendaken, pergola's, knikarmschermen en overkappingen, zoals Bosco en Ribolla. Geniet van betrouwbare bescherming tegen de zon over grote buitenruimtes en zelfs effectieve regenbescherming. Zo kun je altijd genieten van het buitenleven, ongeacht het weer.


Geen beperking tot zonwering levering buiten Assen

Als jouw zonweringsleverancier strekt onze service verder dan alleen Assen. We bedienen diverse locaties in Friesland, Drenthe en Groningen, waaronder:
Twijfel niet langer en maak gebruik van de uitgebreide service van Dijkstra. Onze mobiele showrooms brengen we naar jou toe, waar je ook bent. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek zelf de talloze mogelijkheden die wij bieden op het gebied van zonwering.


Dijkstra brengt zonwering in Assen naar een hoger niveau

Dijkstra is dé expert op het gebied van zonweringen in Assen en omliggende regio's. Onze ervaren monteurs komen graag bij je langs om de juiste maten op te nemen, wat resulteert in een foutloze installatie van jouw zonwering. Met onze precieze metingen verzekeren wij je van een perfect passend product. Bezoek gerust onze showroom in Dwingeloo, Leeuwarden of Dokkum, waar wij je voorzien van deskundig advies!

Laten we samen de perfecte zonwering voor jou samenstellen, waarbij we onze expertise combineren met jouw specifieke wensen. Neem voor meer informatie contact met ons op via: 0519 22 3666. Geniet van koele zomers met onze zonwering in Assen!
Maak nu een afspraak!